İzmir Temiz Enerji Koordinasyon Kurulu (İZTEK) toplantısının ilki Dünya Kenti İzmir Derneği (DİDER)‘de gerçekleştirildi.

Haberler

İzmir Temiz Enerji Koordinasyon Kurulu (İZTEK) toplantısının ilki Dünya Kenti İzmir Derneği (DİDER)‘de gerçekleştirildi.

Mayıs ayında gerçekleşecek olan WENERGY EXPO 2024 Temiz Enerji Teknolojileri Fuarı, İzmir’in sürdürülebilir enerji kaynaklarının korunması ve geliştirilmesi için yerli ve yabancı yurtdışındaki kurum ve firmaları bir araya getirecek olması nedeniyle toplantıda öncelikli konu olarak görüşüldü.DİDER İzmir Ofislerinin de desteği ve katkısı ile İzmir firmaları ile yurtdışı firmalarının bir araya gelip, sempozyum, çalıştay gibi toplantılarla çalışma ağının sürdürülebilir kalkınma hedefleri ile uyumlu bir şekilde büyümesi hedeflenmektedir.

İZENERJİ Yk Bşk Ercan Türkoğlu, (İZTO) Yavuz Alkan,( İZKA) Hülya Ulusoy, (İZFAŞ) İdil Renda gibi önemli kurum temsilcilerinin enerji alanında yapılacak ortak stratejik planlamalar üzerine görüştüğü toplantıya,( İZTO) Lütfi Kılıç, (ENSİA) Alper Kalaycı, (EMO) Özgür Tamer, (MMO) Haktan Karadeniz ise online olarak katılım sağladı.

Sosyal Medya:

Şevket Özçelik Sokak No. 53 Kat 3 Akın İşhanı Çankaya – İzmir

E-bülten

E-posta listemize kayıt olarak güncel duyuru, haber ve etkinliklerden haberdar olabilirsiniz.

[mc4wp_form id="228"]

Dünya Kenti İzmir Derneği - DİDER © 2022. Developer and design by NANBIS